DandelionTraining


Ga naar de inhoudsopgave

Incompany

DandelionTraining

De deskundigheidbevordering van DandelionTraining richt zich op hulpverleners/organisaties, die kennis en kunde willen optimaliseren in de palliatieve zorgverlening: verzorgenden, verpleegkundigen, psychologen, mantelzorgers, helpenden, maatschappelijk werkenden, hospicewerkers (ook vrijwilligers), pastoraal werkers etc.

Om te komen tot een juiste training/(na)scholing, zal er vrijblijvend een gesprek plaats vinden om de scholingsvraag te inventariseren en de doelen te bespreken. Hierna krijgt u het voorstel met offerte toegezonden.

De duur van de scholing/training is afhankelijk van de vraag van u als opdrachtgever, deze kan variëren van enkele uren tot een aantal dagen. De specifieke tijdsduur kan per onderwerp verschillen. Dit wordt met u doorgesproken. Wanneer wenselijk of noodzakelijk zal er een vervolgtraject worden afgesproken.
Na iedere training zal er een mondelinge en schriftelijke evaluatie plaatsvinden. De cursisten krijgen een certificaat na het volgen van de bijeenkomst.


Heeft u vragen, of overweegt u een scholing of training, neem dan voor meer informatie contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.Neem voor meer informatie contact met ons op !DandelionTraining | DandelionZorg | Praktische informatie | Contact | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu