top of page
Debbie_Nicolai_DandelionTraining_zoom.jpg

DEBBIE NICOLAI

Debbie Nicolai is mede eigenaar van DandelionZorg en DandelionTraining. Na haar hbo-opleiding verpleegkunde heeft ze ruim 15 jaar in de zorg gewerkt. Ze heeft ervaringen in de psychiatrie, thuiszorg en algemeen ziekenhuis. Zij werkt sinds 2003 als docentverpleegkunde, studieloopbaanbegeleider, coördinator studentenzorg, trainer en coach in het mbo-onderwijs en in de zorg. Zij heeft zich de afgelopen jaren in de palliatieve zorg gespecialiseerd.  Als gediplomeerde coach begeleidt zij betrokken.


Door haar ervaringen in de praktijk en haar kennis is zij vakkundig in staat om haar kennis en kunde over te dragen aan anderen. Dit is een belangrijke drijfveer in haar werk. Debbie is nieuwsgierig en onderzoekend van aard. 


Debbie is BIG-geregistreerd verpleegkundige.

BIG nr: 99025279230

Brigitte_Bartels_DandelionTraining_edite

BRIGITTE BARTELS

Brigitte Bartels is mede eigenaar van DandelionZorg en DandelionTraining. Na haar hbo-opleiding verpleegkunde heeft ze zich gespecialiseerd in de oncologie en palliatieve zorgverlening. Brigitte is 8 jaar werkzaam geweest als palliatief consulent bij het IKNL. Tevens heeft zij meegewerkt aan het ontwikkelen en opzetten van een palliatief dagcentrum in de regio. Daarnaast heeft zij ruim 20 jaar hospice en 30 jaar ziekenhuis ervaring. Momenteel is zij werkzaam in het ziekenhuis & hospice.

Brigitte is actief betrokken bij organisatorische ontwikkelingen binnen het oncologische palliatieve vakgebied en ziet het als een uitdaging om de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk van verpleegkundigen en verzorgenden.


Brigitte is BIG-geregistreerd verpleegkundige.

BIG nr: 99031204630

bottom of page